Новини
  1. product

    Вкусна храна и прекрасни десерти

    Търсите вкусна храна, нещо за пиене или нещо сладко? Тогава Лагуна ви посреща на ул. Христо Белчев 13 в сърцето на София! Тук можете да намерите всичко - от закуска до вечеря, от клубни сандвичи до вкусни торти, други сладкиши и сладоледи.
  2. product

    индийски ресторант Кохинор е перфек.

    индийски ресторант Кохинор е перфектното място за семейна вечеря, юбилей и важен празник.
  3. product

    Raffy - bar&gelato отвори врати!

    Здравейте приятели! Изключително сме щастливи да Ви съобщим, че заведението ни на бул.Витоша 18Б, официално отвори врати! Очакваме Ви с подновено меню, страхотен интериор и любимите ястия на "Raffy"! Тук ще може да избирате от над 30 вида сладолед, включително оризов и соев! Приготвили сме Ви още много изненади, сред които ново меню с пици, много нови десерти и още много други изкушения! Заповядайте!
  4. product

    Петък 19.10 - DJ 5PRITE Conte Dance.

    Петък 19.10 - DJ 5PRITE
    Conte Dancers Suport
    start: 21.00 / free entry
    FRSV: 0896 06 06 80
  5. product

    The Corner ПРЕДСТАВЯ: Когато музика.

    The Corner ПРЕДСТАВЯ: Когато музиката среща хумора диагнозата е АРТИСТ. ИЦО ЛАМБРЕВ и ЖОРО НИЗАМОВ,
    музикално шоу с култови моменти от спектакъла "Диагноза артист " – за сладката лудост
    на артиста и движещата сила на най-големите….
  6. product

    Мастър кулинарите Евгени и Калоян сготвиха изкусително 4-степенно меню

    На Петровден двамата новодоказали се мастъри в кухнята – Евгени Йорданов и Калоян Денков, демонстрираха, че са владеят екшъна в кухнята и се справиха с предизвикателството да се докажат пред повече от 100 госта за вечеря. Майсторите поканиха на специална вечеря в ресторант Corso приятели и фенове, където заедно с професионалния кухненски екип на ресторанта, приготвиха съвместното си авторското меню. То включваше севиче с халибут и манго, филе от лаврак с таханов сос върху шафранов ориз и милфьой с многолистно тесто, сметанов крем с ром и малини. Евгени и Калоян решиха да поставят предизвикателство и пред гостите в ресторант Corso. Те изброиха съставките от 2та стъпка на 4-степенното си меню – лимонени равиоли с рикота, пъдпъдък и маслен сос със салвия. Публиката трябваше да познае какво е ястието, а наградата за позналите бе компанията на домакините на масата им, придружена с бутилка италианско вино – комплимент от CORSO ресторант, в края на вечерта.
  7. product