Новини
  1. product

    Свински карета запечени с пармезан .

    Свински карета запечени с пармезан и печен картоф само днес в Елидис!
  2. product

    Петък вечер без коктейли е като раб.

    Петък вечер без коктейли е като работни ангажименти през уикенда, т.е. тегава работа. ;)
  3. product

    Фирмената торта с лого

    Фирмената торта с лого - оригинален завършек на вашето коледно фирмено парти . В края на партито като кулминация на тържеството тортата ще бъде изнесена пред гостите ви и запалвайки множество фойерверки и свещи - вие тържествено ще отбележите края на една прекрасна и доходоносна година на вашата фирма.
  4. product

    Поради големият интерес към нашите .

    Поради големият интерес към нашите подаръчни кутий и кошници през Декември ,продължаваме да продаваме
    Изберете ,подходящ за Вас подаръчен комплект за специален случай за специслни хора Доставка за София -безплатната, поръчайте на тел 0877087700
  5. product

    The Corner ПРЕДСТАВЯ: Когато музика.

    The Corner ПРЕДСТАВЯ: Когато музиката среща хумора диагнозата е АРТИСТ. ИЦО ЛАМБРЕВ и ЖОРО НИЗАМОВ,
    музикално шоу с култови моменти от спектакъла "Диагноза артист " – за сладката лудост
    на артиста и движещата сила на най-големите….
  6. product

    Горещо парти със Симона Загорова в After Five

    Чаровната Симона Загорова нагорещи атмосферата в After Five със страхотно изпълнение в събота вечер. Младата поп изпълнителка пя хит след хит, като представи и свои авторски парчета.
    Както на всички партита в най-актуалния бар на нощна София, настроението беше на макс, а ритмите - горещи.
  7. product

    Индийски ресторант Кохинор - етаж 1.

    Индийски ресторант Кохинор - етаж 1
    Indian restaurant Kohinoor - floor 1
  8. product

    Мастър кулинарите Евгени и Калоян сготвиха изкусително 4-степенно меню

    На Петровден двамата новодоказали се мастъри в кухнята – Евгени Йорданов и Калоян Денков, демонстрираха, че са владеят екшъна в кухнята и се справиха с предизвикателството да се докажат пред повече от 100 госта за вечеря. Майсторите поканиха на специална вечеря в ресторант Corso приятели и фенове, където заедно с професионалния кухненски екип на ресторанта, приготвиха съвместното си авторското меню. То включваше севиче с халибут и манго, филе от лаврак с таханов сос върху шафранов ориз и милфьой с многолистно тесто, сметанов крем с ром и малини. Евгени и Калоян решиха да поставят предизвикателство и пред гостите в ресторант Corso. Те изброиха съставките от 2та стъпка на 4-степенното си меню – лимонени равиоли с рикота, пъдпъдък и маслен сос със салвия. Публиката трябваше да познае какво е ястието, а наградата за позналите бе компанията на домакините на масата им, придружена с бутилка италианско вино – комплимент от CORSO ресторант, в края на вечерта.
  9. product

    Raffy - bar&gelato отвори врати!

    Здравейте приятели! Изключително сме щастливи да Ви съобщим, че заведението ни на бул.Витоша 18Б, официално отвори врати! Очакваме Ви с подновено меню, страхотен интериор и любимите ястия на "Raffy"! Тук ще може да избирате от над 30 вида сладолед, включително оризов и соев! Приготвили сме Ви още много изненади, сред които ново меню с пици, много нови десерти и още много други изкушения! Заповядайте!