Новини
 1. product

  Храната в Green Deli Cafe

  В Green Deli Cafe ви предлагаме както класики, полулярни от стотици години, така и нови, оригинални и дори авторски рецепти. Общото между всички тях са страстта и начина с които са придружени – така, както бихме ги приготвили за самите себе си – от подбора на продуктите до момента на поднасяне.
  Доставките на пресни и подбрани продукти пристигат при нас всеки ден. Ние не купуваме “на едро”, не държим “количества” и нямаме складове (пълни със стока).
  Ние не използваме полуфабрикати, оцветители, консерванти или каквито и да е други изкуствени добавки. Вместо това, сами варим бульони за супите си, паси Green Deli Cafe е кулинарно кафене, със седем локации в София и място, където ще намерите приятна обстановка, внимание и истински храна и напитки. Едно място за сутрешно кафе с прясно изпечен кроасан, за вкусен и здравословен обяд, за грабване на нещо за офиса или вкъщи, на път от работа, или просто за среща с приятели или колеги. Целта ни беше да създадем кафене, което предлага както хубаво кафе, така и отлична храна, в приятна и комфортна обстановката, удобна за срещи или просто прекарване на време.
 2. product

  Много се гордеем с нашия собствен б...

  Много се гордеем с нашия собствен бранд кафе ???? Висококачествено, внимателно селектирано, 100 % Арабика!
 3. product

  Нов асортимент в нашето кетъринг ме...

  Нов асортимент в нашето кетъринг меню и специална отстъпка само до края на месец Октомври! Доставяме до адрес вкусотийки за вашия личен или фирмен повод. Вече имаме и цели торти!
  Повече информация и цялото ни меню, може да погледнете тук - http://greendelicafe.com/bg#catering
 4. product

  Интериор и обслужване

  Създадохме съвременен, еклетичен и уютен дизайн, предоставихме бърза и безплатна интерент връзка, избрахме едно от най-добрите кафета на пазара и събрахме екип от млади, ентусиазирани и лъчезарни хора.
  Ориентацията ни е да държим нещата простички – прясно приготвена и честна храна. За разлика от повечето ресторанти и заведения, имаме новаторски идеи и практики и се стремим да не правим компромиси с нещата, в които вярваме. Така при нас имате възможност да си направите спокойна среща в някое от уединените ъгълчета, да грабнете днешен вестник, докато се наслаждавате на чаша прясно изцеден сок с ароматно кафе, или просто да си извадите таблета или лаптопа и да прекарате време.
  В Green Deli Cafe винаги ще ви посрещенем с усмивка и ще се постараем да отговорим на настроението ви. От ден първи, решихме, че искаме да се разграничим от фаст-фуд заведенията, и въпреки , че всичко което предлагаме може да бъде взето „за навън”, ако решите да хапнете и пийнете при нас, ще ви сервираме в порцелан, стъкло и метални прибори.
 5. product

  Очакваме ви довечера в 19:30 - С-МО...

  Очакваме ви довечера в 19:30 - С-МО Project... да създадем спомен, който да разказваме :)
 6. product

  ОтРони се прекрасният цвят, който .

  ОтРони се прекрасният цвят,
  който ни даряваше всички
  с искрена обич и доброта -
  но както някой беше казал:
  "ако не съществува вечен живот,
  не може да има и вечна смърт"