Новини
 1. product

  Зa чудесен старт на седмицата ви пр.

  Зa чудесен старт на седмицата ви предлагаме да опитате при нас двата вида кафе Java и Kopi Luwak, които се отглеждат в една и съща плантация на остров Ява, Индонезия.

  * Пoвече информация за най-скъпото кафе в света може да откриете в нашия сайт:
  wwww.penchis.com
 2. product

  Пилешки филенца със свежа салата и ...

  Пилешки филенца със свежа салата и сос bbq-6.50лв."Грейви"свинско върху канапе от пюре-6.50лв.
 3. product

  Носещи духа на Коледа, но и много н.

  Носещи духа на Коледа, но и много наслада, вече са налични и може да си похапвате от нашите Печена тиква с мед, орехи и стафиди и Джинджифилови бисквити
 4. product

  От следващата седмица, очаквайте Пе.

  От следващата седмица, очаквайте Печена тиква с мед и орехи ала Green Deli Cafe :)
 5. product

  Скъпи приятели, двете ни ициативи, .

  Скъпи приятели, двете ни ициативи, с които подкрепихме кампанията на Holiday Heroes приключиха. Много ви благодарим за ентусиазма, с който се включихте! Благодарим на възрастните, отделили от своите средства и време, за да дарят усмивка и радост на дете в нужда! Благодарим на децата, на които въпреки, че им беше мъчно, подариха играчките си! :)
  Можем с гордост да заявим, че за тези 10 дни, събрахме над 350 чувала играчки, от които почете от 200 чувала бяха с чисто нови играчки!
  Благодарим и на служителите на Green Deli Cafe! Те не само съдействаха инициативата да се осъществи, като влагаха енергия и старание, но и събраха пари, с които закупиха играчки за децата!
 6. product

  Интериор и обслужване

  Създадохме съвременен, еклетичен и уютен дизайн, предоставихме бърза и безплатна интерент връзка, избрахме едно от най-добрите кафета на пазара и събрахме екип от млади, ентусиазирани и лъчезарни хора.
  Ориентацията ни е да държим нещата простички – прясно приготвена и честна храна. За разлика от повечето ресторанти и заведения, имаме новаторски идеи и практики и се стремим да не правим компромиси с нещата, в които вярваме. Така при нас имате възможност да си направите спокойна среща в някое от уединените ъгълчета, да грабнете днешен вестник, докато се наслаждавате на чаша прясно изцеден сок с ароматно кафе, или просто да си извадите таблета или лаптопа и да прекарате време.
  В Green Deli Cafe винаги ще ви посрещенем с усмивка и ще се постараем да отговорим на настроението ви. От ден първи, решихме, че искаме да се разграничим от фаст-фуд заведенията, и въпреки , че всичко което предлагаме може да бъде взето „за навън”, ако решите да хапнете и пийнете при нас, ще ви сервираме в порцелан, стъкло и метални прибори.